Måndagsbestyr.

Hallå. 
I torsdags hade jag dejt med Amanda på stan, vi drack varm choklad och fikade. Sen tog vi en tur i affärerna och jag hittade lite mer saker till bebisens rum. I fredags gick jag och David till Bullseye med mamma och pappa. Jag åt en god burgare och chilicheese, muuums. Sen avslutade jag och David kvällen hemma i soffan med gottis från Nöjes. I lördags hade jag och David en mysdag hemma. David städade och lagade mat, en jättegod beef bourguinon, som vi åt till BIK-matchen. Sen såg vi slutet på Melodifestivalen innna vi somnade.
 
 
Igår var det farmors födelsedag, så vi var iväg på den årliga kalkonlunchen och firade henne. Supergod mat som alltid när farmor lagar och jag blev mättare än mättast. Jag och David åkte bara hem och vände i dörren för att hämta upp Steffanie och åka till Degerfors där vi tittade på när mammas kör uppträde i kyrkan. Mysig stämning med alla ljus och fin sång!
 
Igårkväll kände både jag och David oss snoriga och idag mådde vi båda två sämre. David är på jobbet nu men kommer hem och äter lunch här med mig och mamma. Jag har under förmiddagen städat och diskat och tar nu en välförtjänt paus innan det är dags att börja med lunchen. I eftermiddag skulle jag egentligen åkt till Karlstad och besökt en kompis, men hon blev tyvärr sjuk så det ser ut som om det blir en hemmakväll. Det kanske är precis vad jag behöver då jag känner mig krasslig.