Lördag 291114.

Godmorgon!
Igår började förkylningen äntligen vända och det var min lediga dag från jobbet. Så jag och Steffanie drog en julklappsinköparrunda på stan och en lunch på McDonalds innan jag träffade tjejerna för tentaplugg. Efter att ha tentapluggat en stund blev jag upplockad av mamma och Steffanie så åkte vi till Dollarstore i Laxå och handlade en hel del. När jag kom hem var Micke här och vi städade, bytte lakan och julpyntade. Så nu är det alldeles juligt härhemma. Jag avslutade kvällen igår med att slå in julklappar, duscha och krypa ned i sängen för att kika på Forest Gump, så klart somnade jag efter 15 minuter precis som vanligt.
 
Det är allt lite mysigt att ta ned lådan med julsakerna, som jag en gång fått av mormor. På lådan sitter det en lapp där det står "Advent" med mormors handstil. Det är konstigt hur den lilla lappen kan vara så värdefull. Alla högtider och festtillfällen älskade mormor så nu när julen närmar sig tänker jag på henne mer och mer.. 
 
Idag stod klockan på 7:00 för att starta lördagen med att tvätta. Jag har bara tre maskiner att tvätta och de två första är snart klara. Vid kl 9 ska jag på loppis och sen blir det nog tentaplugg resten av dagen. På måndag har vi redovisning igen och på onsdag tenta, så innan onsdag har jag inte mycket till liv.. Ska bli så skönt med lite julledigt innan jag går på 100% jobb de sista veckorna av utbildningen. Längtar så mycket tills jag är klar!