Tisdag

Hallå där! 

I torsdags kom Micke äntligen hem på permission över helgen. I fredags gick jag upp 3:15 och 3:30 blev jag hämtad av mamma, vi plockade upp Steffanie och åkte till Degerfors. Vi stannade vid Hästudden, vid Västersjön för att fota soluppgången. Helt otroligt att se solen gå upp över sjön! När jag var hemma igen la jag mig och sov några timmar, innan jag och Micke myste med serier i soffan. Hängde med till min moster på eftermiddagen en stund och hälsade på, men sen blev det en riktig slappardag. Men på kvällen åkte vi till Simon och hängde med honom och Patricia, jättetrevligt! 




På lördagen åt vi grillat hemma hos mamma och pappa tillsammans med dem och Steffanie. Lika gott som alltid när pappa lagar mat och sällskapet kan man ju inte klaga på heller ;) I söndags fick vi besök av Mickes mamma, Viggo, Robin, Björn och Erica. Micke hade bakat en kaka som smakade riktigt bra och så pratade vi ikapp allt som hänt sedan sist vi sågs. På eftermiddagen åkte Micke mot Enköping igen och jag tog en promenad. 


Igår tog jag en promenad på förmiddagen, hängde hos mamma och pappa en stund, tittade på film, lagade mat, duschade och sen la jag mig. Idag låg jag på soffan bra länge, det här vädret gör mig deppig. Känns som september ute. Tillslut ryckte jag upp mig och städade ur garderoberna, diskade, dammsög, tvättade golven och sen promenaderade jag bort och tog en springtur i spåret. När jag kom tillbaka hoppade jag in i duschen, lagade mat, åt och nu tittar jag på Det tredje ögat, superbra serie på fyran!