300312.

Hej! Har haft en toppen vecka. I onsdags promenerade jag bort till McDonalds och mötte tjejerna klockan åtta, efter lte frukost rullade vi iväg mot Karlstad för att sedan ha redovisningar om lek nu - förr fram tills lunch. På eftermiddagen hade vi föreläsning och studievägledarinformation, som vanligt när vi är på föreläsning i Karlstad blir jag så trött efter att ha suttit still så länge, kombinerat med dålig luft och dålig sömn.
Men efter några långa timmar var vi klara för dagen och åkte vidare för att checka in på hotellet. En liten vilopaus fick vi innan vi gick ut och åt med några tjejer i klassen och några tjejer från lärcentrat i Alingsås. Jätte trevligt och underbart god mat, som höll mig mätt i mångamånga timmar. Vi inhandlade därefter godis och dricka innan vi gick tillbaka till hotellet där vi hade mys på hotellrummet med prat om allt möjligt och ansiktsmask.
På torsdagen gick vi upp tidigt för att hinna äta frukost innan skolan började halv nio. Dagen bestod av redovisningar om ett spel vi själva fick välja ut, redovisningarna skedde i tvärgrupper. Det går ca 140 distanselever på förskollärarprogrammet på åtta olika lärcentrum. Så att vara i tvärgrupper betyder att de blandar alla lärcentrum så alla åtta lärcentrum har representanter i varje grupp. Jag hade tre tjejer från Karlskoga i min grupp och resten var från andra lärcentrum. Lite läskigt att redovisa inför personer som man bara träffat något gång innan, men det gick bra.
Vi slutade dagen strax efter tre och åkte då hem mot Karlskoga. När jag kom hem hade Micke precis börjat med maten och vi hade en riktigt mysig kväll tillsammans. Natten var däremot inte lika rolig, Selma hade för mycket energi för att sova och bråkade hela natten. Idag blev det ännu en tidig morgon och hela dagen har vi packat och grejat. Steffanie kom hit och hjälpte oss vid lunch och sedan åt vi pizza. Nu har jag tagit en paus men snart ska jag sätta igång igen och börja småstäda lite också. L Ä N G T A R tills i morgon!!