Torsdag 310714.

Hallåja. 
I förra veckan blev jag sjuk och låg hemma torsdag-fredag, men redan på fredag mådde jag bättre. Vilket var en lättnad då jag hatar att vara sjuk, vem hatar inte att vara sjuk liksom. Speciellt i den här värmen.. På lördagen var jag och festade med mina fina tjejer och sen gick vi ut på krogen, dock nyktert för mig men det var kul ändå. I alla fall på förfesten och på max, Statt hade jag kunnat skippat.. På söndagen käka jag lunch med Patricia och Steffanie och sen gick jag hem och städade. Jag lade mig tidigt och med alla fönster öppna, utan täcke och med kylklampar i sängen för att kunna sova bra. Jag skulle nämligen upp kl 5 på måndagen då jag hade öppning kl 6 på jobbet.

Vaknade och kände mig helt förstörd, febern var tillbaka. Men eftersom jag hade öppning fick jag sticka iväg till jobbet ändå. För det mesta brukar nästa personal komma 6:30, men denna dag skulle det inte komma någon personal förrän kl 7. Tyvärr var hon också sjuk, så jag blev själv med alla barn fram tills kl 7:30. Inte helt lätt att göra allt som ska göras på morgonen när man är själv med ett gäng barn. Men jag klarade det. Halv 8 kom två vikarier och en ordinarie som gjorde sin första dag på min förskola och kl 8 kunde jag äntligen cykla hem och lägga mig och då var jag helt slut!!

Fram tills idag har jag varit hemma och haft hög feber. Som tur var har Micke varit här och tagit hand om mig. Häromdagen cyklade han iväg till Mcdonalds och köpte mat till mig, han har handlat hem godis och dricka och lagat mat och skämt bort mig. Precis vad jag behövde! Idag har jag som sagt varit tillbaka på jobbet och imorgon är sista dagen på sommaröppna, men jag fortsätter ju att jobba på samma förskola eftersom jag går på mitt vikariat på måndag. Två veckor med heltid kvar och sen går jag ner på 50% samtidigt som jag läser min sista termin, tjohoo! 

Nu ska jag snart lägga mig, har precis förberett en kladdkaka och grädde som jag ska ha med mig imorgon. Fikafredag for the win!