300712.

Lördagskväll/natt blev underbart bra! Blev förferre och charader med Eddy, Patricia, Sara och Steffanie, innan vi (alla utom Sara) drog ut på Statt och ägde lite! Var längesedan jag dansade så mycket och jag var hemma och låg däckad innan kl 3 haha.

I söndags vaknade jag och tyckte synd om mig själv för jag var bakis och mest ensam i hela världen, så gick upp till pappa och störde honom! Sedan följde jag med Sara och mamma för att kidnappa morfar och ta med honom till Våtsjön för lite fikamys. På eftermiddagen kom Micke hem och jag hann precis butta in honom i duschen och se till att inte luktade fisk innan vi stack upp på grillmiddag hemma hos mamma och pappa. Väl hemma igen tryckte vi i oss lite göttigött innan det var läggdags. 

Idag vaknade jag tidigt och gick upp för att måla lite innan jag åkte med mamma och Sara till Örebro för lite shopping. Dock lyckades jag spärra mitt bankomatkort i lördags så när jag skulle ta ut pengar idag svalde maskinen mitt kort, så blev inte så mycket shopping för mig :( Men fick massor av fint av min snälla storasyster! Efter vi kom hem har det inte hänt mycket. Har målat en massa och ätit lite, nu tittar jag lite på tv medan färgen torkar och sedan ska jag ställa grejerna på rätt plats. Vad jag har målat? Ja det får ni se en annan dag ;)