Söndag

Då var det söndag igen. Och vad har jag gjort under veckan? Jo i måndags när jag kom hem från jobbet stod Micke och lagade mat, så jag åt lite och sen mötte jag Patricia. Vi köpte glass från kiosken på torget och myste. 

I tisdags öppnade jag och slutade tidigt, tyvärr var ju inte vädret på topp då. Så jag tog en tupplur och sen storstädade jag lägenheten, när jag var klar mötte jag upp Micke, som varit i Degerfors under dagen, vid affären. Vi handlade litegrann innan vi gick hem och bänkade oss framför tvn. Det var nämligen säsongsavslutning av mitt favorit program, Det Tredje Ögat. Så spännande serie! 

I onsdags hade jag sovmorgon då det är min stängningsdag. Jag kände mig inte riktigt på topp på jobbet, men slutade vid 18 och gick hem och åt lite köttfärssås och spagetti som Micke lagat till. Sen gick vi en promenad på 7 km och efter den promenaden mådde jag sämre. Fick så klart feber, halsont och en rejäl förkylning så torsdag och fredag spenderade jag hemma i soffan. Självklart blir haft sjuk när vädret är som bäst.. 

Micke har varit så gullig och serverat glass, mat och dryck under hela dagarna. Så har han försökt att dämpa min ångest och ljugit om vädret, "nej men det ser bara varmt ut, det är rätt kyligt ute, tror det kommer börja regna snart, det var varmare tidigare i veckan". Haha så söt. 

Igår hade febern släppt så jag och Micke gick upp till mamma och pappa för att hjälp dem att bära lite skräp. Sen blev det en tur till affären. När vi kom hem igen lagade Micke till hemmagjord pizza, supergod! Sen slappade vi framför tvn, tog en dusch, lekte med katterna och sen gick vi upp till mamma och pappa för att äta kvällsmat. God mat och mysigt sällskap som vanligt. Är så glad att jag bor så nära dem! 

Idag har vi inga planer, vi ska nog bara mysa och ta tillvara på den här lediga dagen tillsammans. Imorgon ska jag släpa mig till jobbet igen, jag hoppas på att förkylningen ska ha släppt helt då.