310112.

Helgen gick lika snabbt som vanligt. I lördags var jag och Micke iväg på kalas för Robin hemma hos han och Elin. Efter kalaset följde vi med Mickes mamma och Viggo hem en stund, innan vi tog en långpromenad och sedan satte oss på bussen hem. När vi kom hem hängde vi framför tvn lite och sen kom Eddy och Sebban och hämtade upp oss så åkte vi till Linda. Lite senare kom Tommy dit också. Vi hade en riktigt gosig kväll, som alltid med mina busar! Micke och jag tog taxi hem vid 1 för att slippa nightshift trafiken som börjar strax innan 2 och håller på ett bra tag. När vi kom hem åt vi tacos och sen tittade vi tv tills vi somnade.

I söndags hände inte värst mycket, vi hade söndagsångest båda två. Men vi hade en mysig dag i alla fall med mycket bus och lite nördande av Eva och Adam serien. Igår var jag i skolan och Micke på jobbet, men jag kom i alla fall hem 2 timmar innan honom hihi. Så jag lagade mat, köttgryta med hemmagjort potatismos. Blev riktigt mumsigt! Till maten tittade vi på Eva och Adam, fyra födelsedagar och ett fiasko. Sååå mysig kväll.

Idag är Micke på jobbet och jag är ledig. Mamma kom förbi på lunchen och hade med sig fina tulpaner och semlor, så nu är första semlan för iår uppäten. Annars idag har jag börjat städa lite, började med att rensa ur garderoben. Inte det lättaste när Selma vill hjälpa till hela tiden. Men nu är det klart i alla fall. Ska börja dammsuga och torka golven snart och diska berget som samlats i köket..