300811.

Hej hej! Ja vad har hänt sedan sist? I lördag blev det förfest och utgång, den bästa utgången på längelänge. Jag var för en gångs skull onykter och dansade rumpan av mig. Så blev jag blond igen, får se hur sjutton det här kommer gå för just nu ser jag ut som fröken gul i håret. Söndagen var både jag och Micke bakis, som tur är hade vi köpt med pizza på lördagsnatten som vi kunde trycka i oss. Som vanligt mådde jag bättre efter att jag hade ätit, skönt!

Blev en tidig söndagskväll för mig och i måndags var jag uppe tidigt och åkte tillsammans med mina klasskamrater till Karlstad Universitet för en rolig men lång dag. När jag kom hem var jag helt slut och Micke var fortfarande bakis från i lördags, klen karl som han är. Så vi beslutade oss för att beställa en pizza från favoritstället Ekeby, fy tusan va god pizza dom har. Dessutom gillar jag att jag fick med klubbor, är det nu man officiellt kan kalla sig stamkund?

Lite senare på måndagskvällen tog jag en promenad med Eddy, eller ja kan man kalla det promenad om vi gick och handlade sen hälsade på mamma och pappa vilket ledde till skjuts hem? Mysigt var det i alla fall! När jag kom hem däckade jag på Mickes bröst och dregglade ner honom lagomt mycket innan han sa till mig att det var läggdags. 

Idag gick jag upp 6 och strax innan 8 blev jag upphämtad för ännu en dag i Karlstad med mina klasskamrater. Lång dag med massor av information och tillslut lite uppgifter. Min hjärna kändes bedövad på vägen hem, är lite lagomt överväldigad. Har i alla fall hunnit handla och äta, har träffat Micke exakt 3 minuter idag. Lite tråkigt känns det, men om en stund kommer han hem från Degerfors och då ska jag somna i hans armar, det bästa sovstället i hela världen. 

Fy jag är så trött så jag mår illa, ska försöka få i mig en macka eller två nu och sen vila lite!