240213.

Förra helgen fick jag finbesök av Josefin, Patricia, Nina och Sofie. Var så himla roligt att träffas då det inte händer så ofta längre. På söndagen satt jag och tentapluggade till klockan 3, på måndagen var det uppstigning kl 6 och 8:30 var det dags för tentan. Inte vilken tenta som helst utan en tenta som examinerade sex ämnen, biologi, kemi, fysik, teknik, bild och drama. Jag svarade på alla frågor men som vanligt gäller det att inte hoppas på för mycket, hellre blir jag glatt överraskad av ett G än besviken av ett U.
 
Tisdagen och onsdagen var jag ledig och passade på att hänga med mamma till Ikea och fixa här hemma med våra överfulla garderober. På torsdagen var det dags för skola igen och två timmar seminarium, som gick bättre än förväntat. I fredags var jag iväg och jobbade mitt allra första pass som vikarie. Var så sjukt nervös dagen innan och sov hemskt dåligt, men så fort jag kom in på avdelningen och träffade de första barnen blev jag lugn och dagen gick sjukt fort.
 
När jag hade slutat och kommit hem städade jag upp efter mitt garderobsprojekt jag påbörjade i början av veckan. På kvällen lyxade jag och Micke till det med mat på Katrinedalskrogen för att fira att han äntligen har fått OK från CSN och ska nu börja få studiemedel! Då jag var trött efter en jobbig natt och en lång dag somnade jag tidigt och på lördagsmorgonen blev Micke upphämtad för att spendera helgen i hans mammas stuga vid Ölen.
 
Jag hängde med katterna och bara slappade då jag inte kände mig helt hundra i kroppen, är säkert någon sjukdom på gång. Tog mig upp en stund till mamma och pappa i alla fall och fick skjuts till affären så jag kunde inhandla lite proviant inför kvällen. Åt chips och nördade framför Girls, en ny serie jag fått upp ögonen för.  Innan jag somnade i mitten av vår dubbelsäng, lyxigt att kunna bre ut sig över hela sängen! 

Idag vaknade jag av att två uttråkade katter som stod och skrek mig i örat, så det var bara att gå upp. Dammsög, tvättade golvet, diskade och gjorde allt annat som behövs göras i ett hushåll. Nu sitter jag och inväntar att Micke ska komma hem så vi kan äta lite lunch och förhoppningvis åka och handla lite senare. Storhandla lär vara det tråkigaste som finns, men det är så skönt att öppna kylskåpet och det är överfullt med massa god mat!