261212.

Hej! Jag har legat dödssjuk sedan natten till julafton, härligt va.. Jag har A L D R I G varit så sjuk! Har haft skyhög feber, ont i huvudet, ögonen, öronen, halsen och snorat och nyst, hostat och spytt. Detta gjorde såklart att jag bara kunde fira julafton i två timmar med mamma, pappa och Steffanie i måndags. Samt att jag missade helt Mickes familjs firande, i år igen.. Istället för att äta god julmat och myst med nära och kära har jag legat i sängen och feberyrat. Igår fick jag dock i mig lite mat igen (en tiondels ost- och skinkrulle och en tallrik salami..) och idag känns det som om det är påväg att vända. Febern har gått ned och jag känner mig mer med i huvudet än vad jag gjort de senaste dagarna. Ska bli skönt att ta en dusch utan att känna sig svimfärdig. Just nu ligger nyårsfirandet inte bra till. Risken är att jag fortfarande är krasslig och då tänker jag absolut inte dricka för då blir jag som vanligt sjukare igen. Att springa runt i klänning ute i kylan är nog heller inte att föredra.. Och eftersom jag har en grym hosta måste jag skaffa hostmedicin och jag har för mig att man inte får dricka när man tar det heller? Det vore ju verkligen dubbelstrike om jag missar både julen och nyår för att jag är sjuk.. 


Jag hade i alla fall en underbar fejkjulafton som jag firade tillsammans med Micke, Sara, Steffanie, mamma, pappa, farmor, farfar och morfar. Massor av god mat, efterrätt, julmust och fina paket stod på schemat. På julafton hämtade mamma mig så hade vi julklappsutdelning och två timmar senare skjutsade pappa hem mig. Jag är väldigt nöjd med mina julklappar i år. Har bland annat fått halsband, ringar, muffinsbakmaskin, en urfin kista, kläder, pengar, presentkort, en digitalfotoram, krämer, minst ett kilo choklad, fina skålar, ett fat och mycket mer! 

Idag har vi inget speciellt planerat utan vi ska nog bara mysa framför tvn och ta igen oss. Micke var ju sjuk dagarna innan jul men han har samma hosta som jag, så nån träning för honom blir det inte!