271211.

Har haft fullt upp och det är så jag gillar det. På julafton blev det som planerat jullunch hos mamma och pappa, sen stack Micke till Degerfors. Vi andra fikade, öppnade paket och vid 7 någon gång åkte jag hem och slötittade på tvn med Selma. Vid 1 kom Micke hem och vi somnade strax därefter. 

Juldagen började hemma hos mamma och pappa tillsammans med dem, Sara, Steffanie, farmor, farfar och morfar. Micke var också med ett tag men stack nästan direkt vidare till sin pappa. På kvällen kom han tillbaka till mamma och pappa och de skjutsade oss till Mickes mamma i Degerfors. Där vi drack och badade badtunna, jättemysigt!

Igår gosade vi hela dagen med pizza, godis och film. Vi var bara till Maxi en sväng annars gjorde vi inget speciellt. Fast på kvällen stack jag iväg på bio med Sara, Steffanie och mamma. Vi såg New Years Eve som var riktigt rolig stundtals. 

Idag var Mickes första dag på jobbet, så jag var själv hela dagen. Först stack jag iväg till tandläkaren och fick beröm, sen gick jag på stan med Eddy. Drog hem och hann vara hemma i en halvtimme innan mamma ville ha sällskap på stan så följde med henne, sen blev det Maxi och handla inför nyår och sen hem igen. Lagade till en gourmémiddag till Micke, stuvademakaroner och falukorv.. ;) Tog ett litet bad för en stund sedan och nu ska vi titta lite tv innan det är läggdags.