260412.

Hej! Hade en toppen dag igår i Linde med mitt arbetslag/min terapigrupp ;) Kom hem vid 17 någon gång och tvättade lite men spenderade resterande av kvällen i soffan med Micke. Vi tog en onlinepizza från Ekeby som var fööör längesedan. De har absolut den godaste pizzan i Karlskoga, Katrine kommer strax efter på en andra plats.

Idag startade jag dagen med en sovmorgon, sen chillade jag i soffan innan Steffanie kom hit. Vi beställde lite smycken och sen höll hon mig i sällskap när jag diskade, vek kläder osv. För någon timme sedan fick vi skjuts av mamma till ÖoB och Willys så jag kunde storhandla. Lyckades få med en spegel + ny patron till sodastreamen också. Har precis packat upp och stoppat in allt i kyl och frys samt packat upp min fina spegel.

Har inte riktigt bestämt vart jag vill ha den, funderar på hallen eller sovrummet.. Men Micke får väl bestämma. Är så sjukt trött nu så skulle kunna somna när som helst, men snart kommer Micke hem från jobbet och det är dags att äta lite. Sen blir det Big Brother marathon. Vi har inte 11an längre så vi får titta på datorn och nu har vi en bunt avsnitt att se, inte mig emot.