Städ, kanin och ringförsäljning.

Hej på er!
Idag har jag städat hela dagen.. Tvättade massor av tvätt igår så idag var jag tvungen att vika allt. Så passade på att vika allt fint i garderoberna. Möblerade om lite på kontoret och bytte gardiner och lakan. Sen drog jag ett varv med dammsugaren och moppen. Så nu är allt perfekt städat. Ville få allt gjort idag för imorgon åker jag och David till Göteborg över helgen. Sara är snäll och lånar ut sin lägenhet till oss och min fina pappa ställer upp återigen som kattvakt. Vi åker imorgon när David slutar jobbet och kommer hem på söndag och på måndag börjar jag jobba igen. Därför ville jag att lägenheten skulle vara storstädad och alla kläder tvättade och fint vikta. Imorgon ska jag plocka i ordning mina extrakläder och skor så jag kan ta med dem tillbaka till jobbet, det gäller att vara förberedd på allt. 
 
När jag var klar med all städning hälsade jag Sara och mamma välkomna hem från Amsterdam. Sara och jag tog en tur på stan och letade Pokémon och sen åkte jag och David hem till hans syster. Hon har hämtat hem en kanin idag så vi var där och klappade på den, så söt! Nu ska jag packa lite inför imorgon och sen ska jag pussa på mina Selma och Caesar, kommer sakna dem när vi är borta. 
 
 
Igår gjorde jag förresten en oväntad grej. Jag sålde min förlovningsring. Lite sorgligt att göra mig av med den, men samtidigt är det inget som jag någonsin kommer använda igen.Ska man börja om livet på nytt känns det bra att göra sig av med saker som hör till det förflutna.