Onsdag 250614.

Tjoho! 
De senaste dagarna har gått fort. I söndags startade jag dagen med att åka till morfar med mamma, där vi städade, handlade osv åt honom. Sen åkte vi hem till mamma och pappa och åt lite lunch innan vi åkte vidare på kalas hos min kusin Noah. På kvällen myste jag bara hemma och la mig tidigt.
 
De tre senaste dagarna har bestått av jobb och sedan möten. I måndags kom Micke hit och stannade här tills idag. Igår hann jag träffa Patricia också, en liten stund i alla fall efter jobb och möte. Efter mys hos henne köpte jag en pizza och gick hem till mig där Micke satt och tittade fotboll. När vi hade ätit var jag så himla trött, men då påminnde Steffanie mig om att de två uppsatser som vi hade att skriva till sommarkursen skulle lämnas in kl 12 idag.. Och inte när som helst under dagen som jag trodde. Så det var bara att sätta sig och skriva. Vid kl 1-1:30 inatt var jag klar och gick och lade mig. 
 
Idag jobbade jag först 9-15 och hann bara hem och sova 10 minuter innan jag skulle på möte mellan 17-19. Som tur var har jag en snäll mamma som skjutsade mig till och från mötet. Sen jag kom hem har jag bara suttit i soffan och slappat. Jag är så trött så ögonen står i kors och alldeles strax ska jag lägga mig, äntligen. Nu har jag 11 dagar ledigt innan det är dags för jobb och skola. Jag hoppas på 11 soliga dagar med mycket roligt men också mycket lugn. Jag ser framemot långa dagar hemma på soffan, eller på stranden.