Söndag 211214.

Hej! 
Då var det söndag igen och fjärde advent. Jag ligger på soffan och är trött. Det har inte funnits tid till mycket vila i helgen. Igår stod alarmet på ringning kl 6, dags att tvätta. Jag sprang upp och ned till tvättstugan tills det var dags att åka till Steffanies nya lägenhet runt kl 10. Mamma, pappa och jag hjälpte henne med renovering och städning medan hon var på jobbet. På eftermiddagen blev jag hemskjutsad. Jag hoppade direkt in i duschen och sen tog jag en tupplur innan jag satte igång med vikning av tvätt. God mat och tvärs fick avsluta min lördag. 

Idag har jag skrivit inköpslistor och andra slags listor för att försöka strukturera mitt liv. Och för att undvika att jag ska glömma något viktigt. Vid kl 13 körde vi flytt åt Steffanie och sen stack jag hem och började rensa bort massa onödiga grejer. Jag vill få ordning och reda på all skit jag har.. Jag sparar på alldeles för mycket saker som jag inte behöver, men nu är en hel del borta! Eller ja, ligger i en sopsäck och väntar på att få köras iväg. Nu tar jag en paus medan jag väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag nog slå på en film och bara slappa. 

Imorgon är det dags för shoppingdag. På morgonen ska jag och mamma handla all mat inför julen och sen åker vi och Steffanie till Örebro. 

Bjuder på bilder av min gosfia